Компанія Xiaomi запатентувала новий складаний смартфон Z Fold: в мережі з’явились перші фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча Xiaomi представила свій прототип смартфона з подвійним складанням ще в 2019 році, пристрій так і не було випущено в продаж. Тепер китайський технологічний гігант подав патент на дизайн ще одного складаного смартфона з двома вигнутими екранами Z-подібної форми. За інформацією LetsGoDigital, компанія подала патент в WIPO (Всесвітнє відомство інтелектуальної власності). Цей патент був схвалений минулого тижня і також містить 16 ескізів пристрою. Дивлячись на ці зображення, можна помітити, що смартфон в складеному вигляді спереду виглядає як будь-який інший пристрій. Спереду можна побачити перфорований дисплей, однак цікавий аспект пристроя ховається за ним.

У розкладеному стані пристрій являє собою великий дисплей з іншого боку зовнішнього дисплея, який було видно спереду. Цей великий дисплей має двошарнірний механізм, що означає, що технічно він має три області екрану, перша з яких знаходиться навпроти зовнішнього дисплея, а дві інші є продовженням того ж самого, які складаються всередину ззаду. Оскільки задня панель повністю складається з великого дисплея, єдиною камерою є камера для Селфі, яку можна використовувати тільки в якості задньої камери, коли пристрій розгорнуто.

Під основним / зовнішнім дисплеєм знаходиться більшість важливих компонентів пристрою, а SIM-карта і гойдалки регулювання гучності знаходяться з правого боку. На цій стороні також є додаткова велика кнопка, яка, ймовірно, призначена для механізму розкладання. Внизу знаходиться порт USB Type C, оточений решітками динаміків з обох сторін, які також можна знайти нагорі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.