Перші фотографії та дата презентації бюджетного камерофона Samsung за $200

Ми вже повідомляли, що Samsung планує випустити в Індії новий смартфон серії Galaxy F, призначений для шанувальників робити фотографії. Передбачається, що перший смартфон лінійки буде випущений під назвою Galaxy F41 вже в кінці цього місяця або на початку жовтня. Хоча офіційного підтвердження його існування поки немає, сторінка підтримки вже доступна на веб-сайті Samsung India. Телефон отримав сертифікат Wi-Fi, і, як повідомляється, компанія займається тестуванням його прошивки. Сьогодні в Мережі з’явилися схематичні зображення Samsung Galaxy F41.

Пристрій оснащений дисплеєм з краплеподібним вирізом, який призначений для камери і розмовного динаміка. На лівій частині корпусу розташовується слот для SIM-карти, а праворуч видно кнопки регулювання гучності і включення/блокування смартфона. Динамік, порт USB-C і аудіороз’єм 3,5 мм знаходяться на нижній частині пристрою. На тильній стороні Galaxy F41 розташований прямокутний блок камери з трьома датчиками і світлодіодним спалахом. Сканер відбитків пальців також знаходиться на задній панелі пристрою. Камерофон оснащений окремим слотом для карт пам’яті microSD.

Geekbench підтверджує, що Samsung Galaxy F41 побудований на базі однокристальної системи Exynos 9611 і підтримує 6 ГБ оперативної пам’яті. Він працює під управлінням операційної системи Android 10. Передбачається, що ціна пристрою буде починатися з позначки 200 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.