Vivo готує до випуску таємничий 5G-смартфон з 6,4-дюймовим дисплеєм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія Vivo, одна з найбільших в світі постачальників смартфонів, продовжує розвивати 5G-напрямок. Як повідомляють мережеві джерела, гряде випуск нового апарату середнього рівня з можливістю роботи в мобільних мережах п’ятого покоління.

Пристрій має кодове позначення V2031A. Інформація про нього з’явилася на сайті Китайського центру сертифікації телекомунікаційного обладнання (TENAA).

Відомо, що смартфон наділений 6,4-дюймовим дисплеєм. Спостерігачі вважають, що застосована панель формату Full HD + з вирізом або отвором для фронтальної камери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Живлення забезпечить акумуляторна батарея ємністю 4020 мА · год. Сертифікація 3C вказує на підтримку технології 18-ватної підзарядки. Нарешті, називається товщина корпусу – 7,7 мм.

Таким чином, можна припустити, що Vivo незабаром анонсує відносно недорогий 5G-апарат. Його основою, ймовірно, послужить один з процесорів сімейства MediaTek Dimensity.

Згідно зі свіжим прогнозом Canalys, в нинішньому році по всьому світу буде відвантажено приблизно 278 млн смартфонів з підтримкою 5G. В 2021-му поставки таких апаратів виростуть ще приблизно вдвічі, досягнувши 544 млн одиниць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.