Moto G9 Plus офіційно презентовано

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Motorola презентувала новий фаблет Moto G9 Plus. Смартфон отримав великий дисплей з вирізом під фронтальну камеру та загалом є досить масивним. Модель по габаритах навіть перевершила Samsung Galaxy Note 20 Ultra – вона важить 220 грамів, висота складає 170 міліметрів, ширина – 79 міліметрів, товщина – 10 міліметрів. 

Смартфон оснащений IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2400 х 1080 пікселів та діагоналлю 6.8 дюймів. За роботу моделі відповідальний чіпсет Qualcomm Snapdragon 730G, в парі з яким працює 4 ГБ оперативної пам’яті, при цьому об’єм внутрішньої пам’яті складає 128 ГБ. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 5000 мАг, у якого є підтримка швидкої зарядки потужністю 30W. 

Moto G9 Plus отримав основну камеру з головним модулем на 64 МП, ультрашироким на 8 МП, макро на 2 МП та датчиком глибини на 2 МП. Для селфі є фронтальна камера на 16 МП. Є сканер відбитків пальців, мініджек 3.5 міліметрів та модуль NFC для безконтактної оплати. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Модель вже доступна за ціною 470 доларів у Бразилії у рожевому та синьому кольорах. Moto G9 Plus вийшов дорожчим, ніж інші популярні брендові смартфони на Qualcomm Snapdragon 730G, як-от Google Pixel 4a та Samsung Galaxy M51. Нагадаємо, що раніше була інформація про те, що смартфон коштуватиме 325 доларів у Європі, тому варто очікувати, що Moto G9 Plus буде коштувати дешевше на європейському ринку. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.