Розкрито всі характеристики Motorola RAZR 5G. Ми знаємо навіть вартість розкладачки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер Роланд Квандт разом з сайтом WinFuture створив якісні рендери наступного розкладного смартфона Motorola. Пристрій стане наступником випущеної в листопаді минулого року моделі і отримає невеликий апдейт.

Нова розкладачка буде відрізнятися від торішньої Motorola RAZR наявністю скляної задньої панелі (замість пластикової), іншим оформленням основної камери і підтримкою 5G. В іншому це той же смартфон з двох половинок, всередині якого знаходиться гнучкий дисплей.

Здавалося б – преміальне пристрій, але девайс отримає одинарну камеру роздільною здатністю 48 мегапікселів з апертурою f / 1.7. На внутрішній стороні, в екранній «монобровою», буде розташована фронталка роздільною здатністю 20 мегапікселів з апертурою f / 2.2.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Motorola RAZR 5G вийде з внутрішнім 6,2-дюймовим POLED-екраном роздільною здатністю 2142 x 876 пікселів і зовнішнім 2,7-дюймовим GOLED-дисплеєм роздільною здатністю 800 х 600 пікселів. Апарат базується на чіпі Snapdragon 765G, має 8 Гбайт оперативної і 256 Гбайт вбудованої пам’яті.

Пафосна розкладачка отримає акумулятор ємністю 2800 мАг. Дата релізу флагмана не повідомляється, але відомо, що смарт буде оцінений в 1499 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.