Вражаючі рендери повністю прозорого смартфона від Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно Xiaomi представила перший серійний прозорий телевізор. А що щодо прозорих смартфонів? Як повідомляє джерело, Samsung ще на початку цього року подала патент, що описує технології, необхідні для створення подібного пристрою.

Цей патент був зареєстрований в кінці серпня, і зараз ми можемо подивитися на те, як міг би виглядати прозорий смартфон Samsung.

Варто уточнити, що рендери створені «за мотивами» патенту. Однак виглядають вони дійсно вражаюче. В першу чергу за рахунок того, що прозорим зроблений весь апарат, а це на даний момент неможливо, так як зробити прозорим дисплей можна, а ось «начинку» і акумулятор – ні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цілком можливо, в результаті технології дозволять розмістити всі необхідні елементи, включаючи навіть акумулятор, в рамці смартфона, а все інше залишити під прозорий дисплей. Але не факт, що до моменту, коли технології дозволять створити подібне, смартфони не трансформуються в щось зовсім інше.

Що ж стосується мобільних пристроїв з прозорими екранами, це зовсім не майбутнє. Телефон Sony Ericsson Xperia Pureness з таким дисплеєм був представлений більш 10 років тому. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.