Asus презентує смартфон з поворотним модулем камери за €699

Серія Zenfone 7 була анонсована минулого тижня на Тайвані. Сьогодні компанія Asus запустила нові телефони в Європі. Zenfone 7 і Zenfone 7 Pro зберігають дизайн відкидної камери Zenfone 6, але тепер основний модуль складається з трьох датчиків. Смартфони також оснащені дисплеями AMOLED з високою частотою оновлення.

Zenfone 7 коштує € 699 і буде доступний в єдиному варіанті з 8 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ флеш-пам’яті. На Тайвані ця модель коштує 23 990 тайванських доларів (~ €682). Zenfone 7 Pro буде продаватися за €799, він буде мати 8 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ флеш-пам’яті. Обидва телефони оснащені 6,67-дюймовим дисплеєм FHD + з HDR10 + і міцним склом Gorilla Glass 6. У них також є підтримка розширення пам’яті, стереодинаміки, бокові сканери відбитків пальців і батарея ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки HyperCharge 30 Вт. Обидва телефони працюють під управлінням Android 10.

Що стосується їх відмінностей, модель Pro оснащена процесором Snapdragon 865+. Вона має ту ж 64-мегапіксельну основну камеру + 8-мегапіксельний телеоб’єктив + 12-мегапіксельний ширококутний датчик, що і стандартна версія, але телеоб’єктив підтримує OIS, який недоступний в стандартній версії з процесором Snapdragon 865. Немає інформації про те, коли телефон буде доступний для покупки і чи буде він запущений в Індії і Північній Америці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.