Розкрита ще одна особливість ZTE Axon 20 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще за місяць до офіційної презентації флагманського смартфона ZTE Axon 20 5G глава компанії Ні Фей заявив, що новинка стане першим мобільним пристроєм з підекранною фронтальною камерою. Але, як виявилося, це не єдина фішка пристрої: топ-менеджер опублікував нові подробиці про можливості смартфона.

За словами президента термінального підрозділу ZTE, Axon 20 5G отримає панорамну 360-градусну антену. Її розміщення по периметру всього пристрою дозволить смартфону забезпечувати власника стабільним прийомом 5G-сигналу незалежно від того, як той його тримає.

Більш того, всі антени Axon 20 5G зроблені за передовою технологією PDS з використанням наносеребряной пасти, що проходить процедуру спікання після ряду підготовчих високоточних етапів. Нарешті, інженери розмістили антену в стороні від іншої електроніки пристрою, що дозволяє значно підвищити стабільність сигналу за рахунок мінімізації перешкод. За заявою представників ZTE, новий флагман забезпечить користувачів на 50% більше стабільним сигналом, ніж будь-який з нині доступних на ринку конкурентів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно минулим витокам, ZTE Axon 20 5G отримає 6,92-дюймовий дисплей, 12/256 ГБ пам’яті, 32-мегапіксельну фронтальну камеру, а також квадрокамеру з максимальною роздільною здатністю 64 Мп. Презентація новинки відбудеться 1 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.