Випуск iPhone 12 Pro значно затримається

Випуск iPhone 12 Pro значно затримається
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За чутками, компанія Apple повинна провести 10 вересня презентацію лінійки флагманських смартфонів iPhone 12, проте, обійтися без поганих новин не вийшло. Через довготривалу пандемію коронавірусу поставки багатьох важливих комплектуючих для пристроїв сильно затрималися.

Випуск iPhone 12 Pro значно затримається

Як прогнозують авторитетні мережеві аналітики, найдорожчий iPhone 12 Pro буде відкладений. Головною причиною став неякісні 5G чіпи, яких виявилося набагато менше для того тиражу пристроїв, який був запланований Apple.

Однак, ця новина стосується лише версії iPhone 12 Pro. Класичний iPhone 12 повинен вийти в термін. Це вже не вперше, коли в мережі з’являється інформація про можливу затримку iPhone 12 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше інсайдери пророчили випуск пристрою в кінці жовтня або на початку листопада. Однак, виробництво девайсу повинне розпочатися лише у вересні. Крім того, в мережі з’явилася інформація щодо технічної особливості камери iPhone 12 Pro Max, яка буде підтримувати режим Slow-Mo 4K при 240 кадрах в секунду, сканер доповненої реальності LiDAR, а також покращену нічну зйомку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.