Неанонсований 5,4-дюймовий iPhone 12 порівняли з iPhone 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мережевий авторитетний інсайдер під ніком @Apple_Lab, пославшись на дизайнера з Японії @iPhoneMania_jp, опублікував рендери, на яких порівнюють розміри 6,1-дюймового iPhone 11 і неанонсованого 5,4-дюймового iPhone 12.

Незважаючи на досить значний дисплей, новинка значно менша, ніж iPhone 11. Судячи з усього, базовий iPhone 12 – ідеальне рішення для тих, кому потрібний сучасний смартфон з флагманською начинкою і компактним корпусом.

Нагадаємо, що в цьому році Apple планує представити одразу чотири моделі iPhone 12. Це iPhone 12 з 5,4-дюймовим екраном, iPhone 12 Max з 6,1-дюймовим дисплеєм, а також iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max з 6, 1 і 6,7-дюймовими дисплеями. Всі версії оснастять OLED-екранами, чіпсетами A14 Bionic, а також модемами 5G. Але в деяких країнах, за чутками, можливо будуть продаватися 4G-версії iPhone 12.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційна презентація iPhone нового покоління відбудеться 10 вересня. Минулого тижня Apple випадково назвала дату своєї великої осінньої прем’єри в своєму офіційному каналі на YouTube.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.