Нові фільтри камери, розпізнавання тексту та інші цікаві функції MIUI 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi продовжує додавати нові цікаві функції в програмну оболонку MIUI 12. Виробник мобільних телефонів та планшетів офіційно анонсував режим для читання «Папір» та AI Shutter, часткову зйомку екрану. Сьогодні відбувся запуск beta-версії програми MIUI Gallery v2.2.16.17, в якій з’явились нові функції, а також розробники виправили виявлені раніше системні помилки.

Оновлений додаток MIUI Gallery отримав 3 нові функції. По-перше, мова йде про OCR – оптичне розпізнавання тексту. За допомогою цієї опції користувачі зможуть копіювати текст з різних зображень галереї. Достатньо лише натиснути на «Налаштування», а потім обрати «Розпізнати текст». OCR функціонує по принципу Google Lens. По-друге, рамка для зйомки екрану. Відтепер можна додавати рамки з назвою моделі смартфона. Цю функцію підтримують флагмани Xiaomi, Redmi та POCCO.

По-третє, користувачам будуть доступні нові фільтри для заміни неба. Вперше ця функція дебютувала ще в програмній оболонці MIUI 10. В інтерфейсі нового покоління розробники оновили функціонал опції.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.