Xiaomi закрила експериментальний смартфон Mi MIX Alpha

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь розповів, що компанія не планує запускати смартфон Mi MIX Alpha в масове виробництво, незважаючи на обіцянки, дані в минулому році.

Mi MIX Alpha представили у вересні 2019 року – це смартфон, у якого дисплей плавно огинає лицьову сторону, бічну рамку і задню кришку. Функціонального застосування у такого дисплея мало, це в першу чергу дизайнерське рішення.

Смартфон планували запустити в продаж обмеженим тиражем по дуже високій ціні – близько $ 2800, або 77 259 тисяч гривень за курсом. Але в продажу Mi MIX Alpha не з’явився і, схоже, не з’явиться ніколи. Компанія випустила кілька примірників для демонстрації в магазинах, один надали блогеру Маркізові Браунлі (YouTube-канал MKBHD).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також Лей Цзюнь розповів про майбутнє лінійки преміальних і дизайнерських смартфонів Mi MIX. За його словами, нову модель під цим брендом «доведеться почекати» – схоже, що в найближчі місяці анонс не планується.

Останній смартфон з лінійки Mi MIX з’явився в жовтні 2018 року – це Mi MIX 3. У 2019 виходила його покращена версія з підтримкою 5G, але в іншому це був той же смартфон. Частково цю нішу зайняли флагмани Mi 10 і Mi 10 Pro, які в цьому році коштують дорожче звичайного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.