Samsung Galaxy Z Fold 2 показали в роботі в якісному офіційному відео

У нового смартфона Samsung Galaxy Z Fold 2 буде велика перевага перед своїм попередником

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перед сьогоднішньою презентацією Samsung в мережу злили фотографії та відеоролики практично всіх новинок, включаючи розумний годинник Samsung Galaxy Watch 3 і планшети Samsung Galaxy Tab S7 і S7 + .

Також був опублікований офіційний відеоролик за участю смартфона Samsung Galaxy Z Fold 2, який оснащений згинаючим екраном. Очікується, що цей смартфон отримає основний дисплей діагоналлю 7,7 дюйма з захистом у вигляді ультратонкого скла UTG і з підтримкою кадрової частоти 120 Гц. Крім того, Galaxy Z Fold 2 отримає 15-ватну бездротову зарядку, бездротову реверсивну зарядку такої ж потужності, звичайну 25-ватну зарядку і пару акумуляторів сумарною місткістю 4365 мА · год.

Також у нового смартфона Samsung Galaxy Z Fold 2 буде велика перевага перед своїм попередником. Ця функція сподобається любителям селфі, оскільки зовнішній екран діагоналлю 6,23 дюйма зможе виступати в якості видошукача для основної камери, коли пристрій знаходиться в розкритому стані. Це дозволить робити якісні Селфі на основну камеру і контролювати, що потрапляє в кадр.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вихід новинки, орієнтовно, очікується у вересні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.