У лінійці Huawei Mate 40 буде цілих чотири моделі

Кожна модель повинна бути доступна в декількох версіях, які будуть відрізнятися обсягами пам'яті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступною флагманською серією смартфонів компанії Huawei повинна стати Huawei Mate 40, анонс якої може відбутися вже у вересні, якщо попередні чутки підтвердяться.

Згідно свіжої інформації, яка була опублікована в китайській соціальній мережі Weibo, в новій флагманській лінійці буде цілих чотири моделі, а саме: Huawei Mate 40, Mate 40 Pro, Mate 40 Porsche Design і Mate 40 Pro +. Варто додати, що кожна модель повинна бути доступна в декількох версіях, які будуть відрізнятися обсягами пам’яті.

Неофіційний рендер
Неофіційний рендер

Також з’явилося підтвердження того, що всі моделі Huawei Mate 40 підтримуватимуть роботу в мережах п’ятого покоління. Джерело, яке опублікувало інформацію, стверджує, що Huawei в даний момент нарощує виробництво, щоб підготувати достатню кількість смартфонів для осіннього запуску.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Huawei Mate 40 отримає екрани діагоналлю 6,7-6,8 дюйма з частотою оновлення зображення 90 Гц, однокристальних систем Kirin 1000 або Kirin 1020 флагманську камеру з хорошим оптичним зумом, а також акумулятор ємністю до 5000 мА • год з підтримкою провідний 66-ватної і бездротової 40-ватної зарядки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.