Новий смартфон ASUS отримав частоту оновлення екрану 160 Гц

Новий смартфон ASUS отримав частоту оновлення екрану 160 Гц

Новий смартфон ASUS отримав частоту оновлення екрану 160 Гц. Йдеться про ігровий “розумний” телефон Asus ROG Phone 3, який був представлений 22 липня.

Новий смартфон ASUS отримав частоту оновлення екрану 160 Гц

Примітно, що під час анонсу повідомлялося, що смартфон оснащений екраном з частотою оновлення зображення 144 Гц. Зараз же в мережі з’явилося “живе” фото пристрою з відкритим розділом налаштувань частоти дисплея. На знімку можна помітити, що користувачам доступні кілька режимів – 60, 90, 120, 144 і 160 Гц. Таким чином Asus ROG Phone 3 отримав звання смартфона з рекордною частотою екрану.

Новий смартфон ASUS отримав частоту оновлення екрану 160 Гц

Що стосується інших технічних особливостей смартфона, відомо, що він отримав 6,59-дюймовий AMOLED екран з роздільною здатністю 2340 x 1080 пікселів. Asus ROG Phone 3 працює на базі Snapdragon 865+ з енергоємним акумулятором на 6000 мАг, а також 16 ГБ оперативної пам’яті.

В ASUS вже підтвердили, що пристрій дійсно підтримує таку частоту оновлення екрану, але така функція недоступна звичайним користувачам.

“Частота оновлення 160 Гц використовується лише для внутрішнього тестування, тому ASUS вирішили не включати це в офіційні специфікації пристрою.”

Як виявилося, таку частоту можна активувати за допомогою програми для ПК Android Debut Bridge (ADB). Користувачеві необхідно відкрити командний рядок і ввести команду: «adb shell setprop debug.vendor.asus.fps.eng 1». Після перезавантаження смартфона в налаштуваннях з’явиться новий параметр частоти екрану. Більш докладна інструкція про те, як це зробити, викладена тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.