Смартфон Lenovo Legion отримає дуже незвичну фронтальну камеру

Lenovo стане першою компанією, смартфон котрої дебютує з центральним процесором Snapdragon 865+ від Qualcomm. Презентація новинки відбудеться вже за декілька днів. Захід буде проведено в Китаї. Можливо, він пройде форматі онлайн-конференції. Ігровий смартфон Lenovo Legion дебютує під назвою Rescuer, що перекладається, як «рятівник». Новинка врятує від банальних дизайнерських та апаратних рішень, які притаманні більшості виробників мобільних пристроїв. Компанія Lenovo хоче дивувати, наприклад, фронтальна камера буде розташована збоку.

Висувними фронтальними камерами вже дуже важко когось здивувати. Однак ігровому смартфону Rescuer це вдалося. Великий світлодіод і корпус гармонічно вписуються в загальну концепцію дизайну. Сьогодні виробник показав фото смартфону з нового ракурсу. Тизер свідчить про високу швидкість відкриття камери – 0,496 с. Механізм здатний витримати більше 400 000 циклів відкриття та закриття. Розподільна здатність об’єктиву – 20 МП.

Датчики основної камери будуть розташовані по центру задньої панелі. Це також дуже не тривіальне рішення від компанії Lenovo. Здається, що ігровий смартфон дійсно стане революційним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.