Експерти порівняли нові iPhone 12, 5,4-дюймова модель компактніша iPhone SE

Порівняли нові iPhone 12 , 5,4-дюймова модель вийшла меншою iPhone SE

Видання MacRumors отримало якісні макети майбутніх смартфонів з лінійки iPhone 12 на основі актуальних витоків. Блогери порівняли макети, оцінивши різницю в габаритах і особливості дизайну нових смартфонів Apple.

Порівняли нові iPhone 12 , 5,4-дюймова модель вийшла меншою iPhone SE

В основу макетів нових моделей iPhone були покладені всі достовірні витоки від перевірених інсайдерів, зроблені за останні кілька місяців. Смартфони отримали корпуси з переробленою формою, маючи прямокутні бічні грані по аналогії з сучасними моделями iPad Pro. Перероблені корпуси найсильніше відрізняють смартфони від попередніх моделей, в яких бічні грані мають заокруглену форму.

Порівняння макетів показало, що 5,4-дюймовий iPhone 12 стане одним з найбільш компактних смартфонів Apple. Він значною мірою менший в порівнянні з 6,1-дюймовими iPhone і практично не відрізняється за габаритами від 4-дюймового iPhone SE першого покоління.

5,4-дюймовий iPhone 12 буде найдешевшим смартфоном з нової лінійки смартфонів Apple. За останніми даними, його ціна складе $ 649, що на $ 50 менше в порівнянні з iPhone 11. Однак для того, щоб зробити ціну смартфона настільки низькою, Apple, як очікується, доведеться виключити з комплектації нових iPhone зарядні адаптери і дротові навушники EarPods.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.