Стало відомо, чому з комплекту iPhone 12 приберуть зарядку і навушники

Стало відомо, чому з комплекту iPhone 12 приберуть зарядку і навушники

Провідні аналітики компаній Tianfeng International і Barclays Bank пояснили, чому Apple прийняла рішення виключити зарядний адаптер і навушники з комплекту смартфонів з лінійки iPhone 12. Згідно з відомостями інсайдерів, Apple зробить це для того, щоб зберегти вартість нових iPhone з більш дорогими компонентами на рівні попередніх моделей.

Стало відомо, чому з комплекту iPhone 12 приберуть зарядку і навушники

За словами аналітиків, витрати Apple на нові iPhone значно збільшилися. У смартфонах використовуються більш дорогі матеріали і нові комплектуючі, включаючи 5G-модем виробництва Qualcomm. Щоб зберегти ціни нових iPhone на колишньому рівні, компанії Apple довелося скорочувати витрати на виробництво різними способами.

Відомо, що Apple домовилася з кількома виробниками комплектуючих про більш вигідні умови співпраці. Крім цього, компанія зменшила інвестиції в ряд своїх китайських партнерів. Відмова від зарядного адаптера і дротових навушників EarPods стало ще одним кроком Apple по зниженню витрат із випуску нових моделей iPhone.

Всі перераховані кроки допомогли Apple зберегти ціни нових iPhone на рівні попередніх моделей. Більш того, згідно з останніми витоками, вартість компактного 5,4-дюймового iPhone 12 зменшиться на $ 50 в порівнянні з iPhone 11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.