В Мережу потрапив масштабний огляд лінійки смартфонів iPhone 12

На сайті MacRumors опубліковані якісні фото та відеоролик, які розкривають концепцію дизайну довгоочікуваної новинки від Apple. Це точні копії iPhone 12 без технічного оснащення, які створені виробниками чохлів. В 2020 році американський бренд проведе масштабну презентацію нової лінійки смартфонів. Вона буде складатися з трьох моделей: базової, Pro, Max. Діагональ екрану варіюється в діапазоні 5,4”-6,7”.

Всі очікують побачити принципово нову концепцію дизайну. Повернення прямокутної рамки викликає асоціації з iPhone 4 та iPad Pro. 5,4-дюймова версія нового смартфону Apple стане найменшою з моменту презентації iPhone SE. В залежності від моделі також буде змінюватися кількість об’єктивів основної камери, датчиків світлодіодного спалаху. Максимальні версії отримають потрійну камеру, елементи якої знаходяться в квадратному блоці.

Деякі інсайдери повідомляють, що iPhone 12 Pro буде оснащений сканером LiDAR, який раніше дебютував в iPad Pro. Стосовно текстури корпусу, то виробник традиційно для себе презентує різні модифікації з глянцевою та матовою поверхнею.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.