Повідомлення, що зникають, вже працюють в Україні

Rakuten Viber, один із провідних світових додатків для вільного та легкого спілкування, оголошує про те, що тепер довгоочікувана функція “повідомлень, що зникають” доступна у всіх особистих чатах. Раніше скористатись цією функцією можна було лише у таємних чатах. Зараз будь-який користувач може встановити таймер для надсилання текстових повідомлень, фото, відео чи будь-яких інших типів файлів на декілька секунд, хвилину, годину або навіть день. Автоматичний відлік часу до видалення вмісту розпочнеться одразу після того, як одержувач побачить надіслане повідомлення. Поява повідомлень, що зникають, в особистих чатах зміцнює позицію Viber як одного з найбільш безпечних додатків для обміну повідомленнями у світі.

Щоб створити повідомлення, що зникає, користувачеві необхідно:

  • Натиснути емблему годинника у нижній частині чату та обрати, через який час необхідно видалити повідомлення.
  • Надрукувати та надіслати повідомлення.

Протягом багатьох років Viber приділяє особливу увагу конфіденційності користувачів. Він був одним із перших, хто представив функцію видалення повідомлень у 2015, наскрізне шифрування за замовчуванням у 2016 та приховані й таємні чати у 2017 роках. Аби ще більшою мірою убезпечити власних користувачів, тепер Viber запускає повідомлення, що зникають, у звичайних чатах. Завдяки цій новій функції всі користувачі зможуть обмінюватися різними типами даних, які будуть знищені після закінчення відліку. Також функція містить сповіщення про скріншоти.

“Ми з гордістю оголошуємо про те, що функція повідомлень, що зникають,  запускається в особистих чатах. Після запуску ​​у 2017 році у таємних чатах ми переконалися, що цю функцію слід додати до звичайних чатів як додатковий спосіб  забезпечення конфіденційності. Повідомлення, що зникають, та сповіщення про знімок екрана такого типу повідомлення – ще один крок на шляху до звання найбільш безпечного додатка для обміну повідомленнями у світі”, – стверджує операційний директор Rakuten Viber Офір Еял.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.