Експерти склали рейтинг найкращих кнопкових телефонів в 2020 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти за підсумками дослідження ринку склали рейтинг з кращих кнопкових телефонів, які можна придбати в 2020 році. Попит на такі пристрої до цих пір зберігається.

Першість отримав Nobby 120, він компактний, має зручні кнопки, кольоровий екран і підтримку двох SIM-карт. Порадують також диктофон і можливість використовувати FM-радіо. Акумулятор у телефону знімний, він може працювати до 21 дня в режимі очікування. Купити його пропонується дешевше 400 гривень.

Другий в ТОП-10 стала Nokia 105 SS (2019) за майже 550 гривень. Камери або інших “наворотів” тут немає, зате мобільний пристрій простий, маленький і виконує функції “звонилки”. Є навіть щось, що нагадує “чорний список” для небажаних контактів, але тільки на 10 номерів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Трійку лідерів замикає Super Mini K8, він підкорить користувачів щонайменше нестандартним дизайном, який схожий на банку напою Coca Cola. Діагональ дисплея тут всього 1 дюйм, є камера на 0,3 Мп, можна поставити карту пам’яті на 32 ГБ. Придбати його пропонується на Aliexpress, є підтримка меню російською мовою.

Четверта позиція у DIGMA LINX N331 mini, телефон може працювати з microSD і навіть має Bluetooth, динамік всього один, доступний і MP3-плеєр. Nokia 210 отримала дисплей на 2,4 дюйма, камеру на 0,3 Мп, відрізняється гучним звуком і яскравим екраном. Далі в рейтингу розмістилися INOI 244 Quatro, Philips Xenium E125, MAXVI B6, цікавим рішенням стануть ONEXT Lollipop 3G і Nokia 8110 4G.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.