Realme 6 Pro: найкращий смартфон до 10 тис гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо раніше була явна грань між флагманами і пристроями середнього класу, то за останні два роки вона поступово стирається. Розвиток в топовом сегменті від моделі до моделі ледь помітне, зате середній клас стрімко вдосконалюється. В результаті апарат за 8 тисяч гривень мало чим поступається дорогим гаджетам. І realme 6 Pro – наочне тому підтвердження.

Ціна дизайну не перешкода

Сьогодні вендори не особливо радують різноманітністю дизайну. Смартфони різних брендів деколи складно відрізнити один від одного, а з модою на безрамковісць ситуація лише погіршилася. З одного боку, при покупці дорогого апарату складно виділитися з натовпу. З іншого – пристрої середнього класу зовні майже не відрізняються від топових моделей. Так навіщо переплачувати, якщо дизайн той же?

Новинка realme відповідає трендам 2020 року: екран з тонкими рамками, отвір під подвійну фронталку і значний блок основної камери. Бонусом йдуть яскраві варіанти забарвлення корпусу і малюнок блискавки на задній кришці, що переливається на світлі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дисплей підвищеної плавності

Одна з головних фішок 2019 го на мобільному ринку – екрани з високою частотою оновлення. Рік тому подібним могли похвалитися тільки недешеві телефони, а зараз навіть відносно доступні гаджети отримують цю технологію. У realme 6 Pro використовується матриця на 90 Гц. При активації підвищеної герцовкі картинка стає більш плавною, що особливо помітно під час перегляду сайтів, листування в месенджерах і взаємодії з інтерфейсом.

Камери на всі випадки життя

Багато об’єктивів і підтримка різних форматів зйомки – все це можна зустріти не тільки в топових моделях, але і в доступних смартфонах. Новинка realme отримала цілих шість камер: дві спереду і ззаду чотири.

Передбачено в realme 6 Pro і модний нині нічний режим зйомки, помітно підвищує якість картинки при недоліку освітлення. Крім того, на гаджет неважко встановити порт знаменитої «Google-камери», отримавши тим самим помітний приріст в якості фотографій завдяки фірмовій технології HDR +.

Начинка з запасом

Відмітна риса преміальних пристроїв – найпотужніший процесор і великий запас оперативної пам’яті. Але якщо ви не запускаєте найпотужніші ігри і не збираєтеся займатися обробкою 4K-роликів, то вся міць просто не буде використовуватися. З іншого боку, актуальні чіпсети середнього класу вже досягли того рівня, що здатні забезпечити плавну роботу інтерфейсу. Вони без проблем справляються з усіма повсякденними завданнями.

Актуальний софт

Комфорт експлуатації гаджета залежить не тільки від заліза, але і від оптимізації ПЗ. Realme 6 Pro поставляється з актуальною ОС Android 10. Поверх встановлена ​​фірмова оболонка realme UI. Вона пропонує більше фішок, ніж чиста операційка, але в той же час не дуже перевантажує систему. У випадку з Pro-серією виробник обіцяє два великих апдейта, так що користувачі напевно можуть розраховувати на Android 12. Це стандартна практика для багатьох дорогих апаратів від великих брендів.

Приємні дрібниці

У флагманах вендори часто слідують трендам, що не обов’язково добре для звичайних користувачів. Наприклад, в преміальних смартфонах не завжди зустрічається слот для карт пам’яті, а моделей з роз’ємом для навушників і зовсім одиниці. У realme 6 Pro є і перше, і друге. Звичайно, не можна стверджувати, що телефони середнього класу, подібно realme 6 Pro, ні в чому не поступаються дорогим апаратам. Найчастіше в них немає стереодинаміків і захисту від води, а камери традиційно простіші. Але якщо ви не завзятий геймер і не знімаєте на професійному рівні, то можливостей такого гаджета для вас буде цілком достатньо. Навіщо переплачувати за непотрібні навороти?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.