iPhone 6S з iOS 14 працює дуже плавно і без помилок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фінальна версія операційної системи iOS 14 буде випущена тільки цієї осені, однак деякі користувачі вже отримали можливість випробувати бета-версію, яка доступна для багатьох моделей, починаючи з iPhone 6s.

Перші користувачі iPhone 6s з iOS 14 поділилися своїми враженнями від бета-версії нової прошивки. З огляду на те, що iPhone 6s був випущений майже п’ять років тому, власникам цих смартфонів буде приємно отримати такі нові функції, як віджети, AppClips, режим «картинка в картинці», покращений браузер Safari, управління настільними бібліотеками додатків і так далі. Більш того, користувачі iPhone 6s підтверджують, що iOS 14 навіть на стадії бета-версії працює дуже плавно без видимих ​​пригальмовувань.

Безумовно в бета-версії присутні і певні проблеми, такі як невелика затримка при введенні тексту. Швидкість завантаження деяких додатків не така висока, як очікувалося, а реакція при переміщенні спливаючого вікна також не є миттєвою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто зазначити, що конфігурація iPhone 6S давно застаріла. Він оснащений двоядерною однокристальною системою Apple A9 з частотою 1,8 ГГц, а також всього 2 ГБ оперативної пам’яті. Apple витратила багато зусиль для того, щоб новітня операційна система працювала навіть на такому застарілому обладнанні.

Так що на iPhone X, XR і новіших моделях операційна система iOS 14 повинна працювати дуже плавно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.