Xiaomi сертифікувала зарядку для смартфона потужністю 120 Вт

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi знову готує передову новинку, яка дозволить закріпити її позиції на ринку пристроїв. У компанії сертифікували зарядку для смартфона потужністю 120 Вт.

На даний момент конструкція “розумних” телефонів досягла свого піку. Революційні моделі на ринку не з’являються, але все ж розробники регулярно пропонують рішення, що дозволяють виділити пристрій на тлі інших. 

У Xiaomi сертифікували подібну новинку. Мова йде про зарядний пристрій, здатний поповнювати акумуляторну батарею з високою інтенсивністю. Зарядку потужністю 120 Вт вже в поточному році може отримати один з топових гаджетів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Подібні цифри істотно перевищують інші пропозиції на ринку. Конкуренцію може скласти лише модель Lenovo Legion з 90-ватної зарядкою. Експерти відзначають, розробка від китайської компанії буде підтримувати технологію Super Charge Turbo. Поки вона працює на потужності 100 Вт, але в перспективі цей показник розширять до заявлених показників. Відзначається, сила струму при застосуванні цього зарядного пристрою становить 6 А при 20 В.

Поки невідомо, коли саме новинку реалізують в смартфоні. Є висока ймовірність, що передова технологія вперше з’явиться в моделі Mi Mix 4. Аналітики підкреслюють – це означає, що вже в 2020 році покупцям будуть доступні відразу два смартфона з потужністю зарядки, близькою до 100 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.