Черговий бестселер Redmi вже на підході

Сьогодні чутки про презентацію Redmi K30 Ultra отримали офіційне підтвердження. Згадки про нову модель в популярній флагманській лінійці смартфонів були помічені в коді свіжої програмної оболонки MIUI 12. Відповідні докази опубліковані на сайті XDA Developers. Перевіреною інформацією поділився користувач з псевдонімом «kacskrz». Код оновленої прошивки також свідчить про те, ще смартфон отримає квадрокамеру з 64-мегапіксельним об’єктивом.

Достеменно відомо, що Redmi K30 Ultra буде оснащений центральним процесором від компанії MediaTek. Попередні інсайди свідчать про те, що пріоритетним вибором для виробника стане чіпсет Dimensity 1000. Оновлена версія флагману отримає прогресивний екран з високою частотою оновлення зображення – 120 Гц або 144 Гц.

Довготривалу автономність забезпечує акумуляторна батарея на 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки 33 Вт. Модуль фронтальної камери знаходиться у висувному механізмі. Таке рішення дозволяє зберегти максимальний екранний простір. Це перший смартфон флагманської лінійки, який дебютує з процесором MeiaTek. Попередні моделі отримували чіпсети Qualcomm.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.