iPhone SE 2 Plus отримає оновлений дизайн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон iPhone SE 2 Plus яких знаходиться в розробці продовжує поступово розкриватися інсайдерами. Згідно з останніми даними, новинка отримає оновлений дизайн в порівнянні з  iPhone SE 2-го покоління в стилі актуальних смартфонів Apple.

iPhone SE 2 Plus буде оснащений РК-дисплеєм з діагоналлю від 5,5 дюйма і вузькими рамками по периметру. На відміну від iPhone SE 2-го покоління, в новому iPhone SE 2 Plus будуть значним чином зменшені верхня і нижня межі. За рахунок цього смартфон буде мати у своєму розпорядженні збільшеним екраном при компактних габаритах.

В черговий раз інсайдери вказали на те, що у iPhone SE 2 Plus не буде системи фронтальних камер TrueDepth і, як наслідок, підтримки функції Face ID. За захист смартфона буде відповідати сканер відбитків пальців. Він буде розташований на бічній грані корпусу смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Apple випустить новий iPhone SE 2 Plus в першій половині 2021 року. Вперше про це повідомив авторитетний аналітик Мін-Чі Куо, за словами якого діагональ екрану смартфона може досягти 6,1 дюйма по аналогії з iPhone XR і iPhone 11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.