Дизайн нового iPhone 12 показали на відео в Мережі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Блогер під ніком iupdate показав в YouTube дизайн чотирьох різновидів iPhone 12. Користувачі Мережі в коментарях назвали зображення гаджетів реалістичними.

Блогер сказав, що співробітники Apple надали йому макети iPhone 12. За ним можна судити про зовнішній вигляд пристрою. «Молодший» представник нової лінійки отримає екран розміром 5,4 дюйма, версія 12 Pro – 6,1 дюйма, а 12 Pro Max – 6,7. «Середня» модель вийде в двох варіантах. 

Передбачається, Apple відійде від звичного в останні роки дизайну і створить смартфони з плоскими панелями і бічними рамками. Пристрої оснастять OLED-екранами, причому вони будуть підтримувати 5G. Особливістю iPhone 12 назвали не настільки габаритний корпус в порівнянні з SE 2, хоча останній отримав менший дисплей. Причиною цього вважається безрамковий дизайн і відсутність кнопки Home. Очікується, більш дорогі версії отримають потрійну основну камеру і датчик LIDAR. Останній отримали iPad Pro 2020 року випуску. Більш дешеві моделі оснастять подвійною камерою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мережевий інформатор Сонні Діксон теж спрогнозував вихід iPhone 12 з корпусом з прямими кутами і зовнішнім виглядом, що нагадує iPhone 4. Чи підтвердяться ці припущення, стане відомо після офіційної презентації пристрою. Apple вже представила основні повноваження OS 14. Інформація про iPhone 12 з’явиться не раніше вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.