Google розкриває технічні характеристики смартфону ZTE Blade A3v, який коштує дешевше $99

12 червня відбулась презентація ZTE Blade A3 Prime, який коштує $99. Сьогодні в Google Play з’явилися специфікації чергової новинки китайського виробника. Комерційна назва бюджетного смартфону –  ZTE Blade A3v. Ця модель буде ще дешевшою, ніж Prime-версія. Новинка отримає екран високої чіткості з розподільною здатністю 1440х720 точок. В якості центрального процесору використовується чіпсет MediaTek Helio A22 з тактовою частотою 2 ГГц.

Об’єм оперативної пам’яті – 2 ГБ. Смартфон працює під управлінням операційної системи Android 10. ZTE Blade A3v отримає 5-дюймовий дисплей. Це свідчить про незначний downgrade у порівнянні з Prime-версією, яка дебютувала з 5,45-дюймовим екраном. Виробник зробив ставку на класичний дизайн – екранні рамки середнього розміру, модуль фронтальної камери та динаміки інтегровані у верхню панель.

Нещодавно з’явилася офіційна інформація стосовно того, що ZTE Blade A3v пройшов сертифікацію американського центру FCC та Bluetooth SIG. Презентація смартфону має відбутися вже найближчим часом. Він буде коштувати дешевше $99.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.