Смартфон ZTE Blade A3 Prime за $99 вже у продажі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Американські користувачі не мають належного вибору в бюджетному сегменті смартфонів. Тому китайський виробник створив ZTE Blade A3 Prime, який вже продається в Yahoo Mobile всього за $99. Основні ринки збуту компанії – це Індія та Китай, але не слід виключати, що саме з цієї новинки почнеться експансія в США та Європу.

ZTE Blade A3 Prime, оснащений 5,45-дюймовим дисплеєм з розподільною здатністю 1440х720 (Full HD+). IPS-екран забезпечує трансляцію насиченого та якісного зображення. За швидкість роботи відповідає центральний процесор Helio A22 від компанії MediaTek. Базова конфігурація пам’яті – 2 ГБ + 32 ГБ. При необхідності є можливість підключити карту пам’яті microSD.

Розподільна здатність основної камери з подвійним світлодіодним спалахом – 8 МП. В верхній частині екрану розташована 5-мегапиксельна фронтальна камера. Смартфон підтримує Wi-Fi 5, Bluetooth 4.2. Він оснащений, датчиком для сканування відбитків пальців та роз’ємом USB Type-C. Ємність батареї – 2660 мАг. ZTE Blade A3 Prime працює під управлінням операційної системи Android 10.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.