Перші OLED-телевізори Xiaomi неприємно здивували користувачів ще до анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора ми писали про те, що лінійка телевізорів Xiaomi Master TV буде орієнтована на преміальний сегмент. Керівники відомого бренду обіцяли конкурентоспроможність в новому для себе ціновому діапазоні. Компанія налаштована рішуче, бо нові телевізори повинні дати бій більш іменитим опонентам: LG, Sony, Samsung. Однак вже сьогодні з’явилися нові подробиці запуску Xiaomi Master TV, які розчарували користувачів.

Презентація ультрасучасних телевізорів відбудеться в Китаї 2 липня. Однак усі моделі лінійки OLED-телевізорів Xiaomi з частотою оновлення 120 Гц будуть коштувати в п’ять разів дорожче, ніж рідкокристалічні аналоги.  Новинка орієнтована на геймерів, шанувальників різних видів спорту, які переглядають матчі улюблених команд у прямому ефірі. За 65-дюймову модель користувачам прийдеться заплатити $2264$2829.

Xiaomi TV Master – це серія OLED-телевізорів з потужним графічним процесором від MediaTek. Усі моделі отримають підтримку сучасних технологій, але користувачі цінують продукцію Xiaomi за її доступну ціну. Чи готові вони заплатити більше $2000 за новий телевізор? Остаточну відповідь отримаємо вже на початку липня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.