Офіційно: Xiaomi розкриває подробиці нової лінійки телевізорів Master TV

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi готується до презентації нової лінійки телевізорів, яка буде розрахована на преміальний сегмент. Керівництво бренду очікує, що лінійка Master TV зможе на рівних конкурувати з аналогами від Samsung, Sony, LG. Анонс революційної лінійки телевізорів відбудеться 2 липня 2020 року. Сьогодні виробник розкрив декілька цікавих подробиць своєї новинки.

Xiaomi Master TV – це серія OLED-телевізорів з частотою оновлення екрану 120 Гц, а також з підтримкою Dolby Atmos Audio. Лінійка розрахована на спортивних фанатів та шанувальників відеоігор. Нові телевізори будуть оснащені інтерфейсом HDMI 2.1, оновленою системою дистанційного управління. Вони підтримують: Dolby Vision, VRR, ALLM.

Деякі моделі отримають підтримку з частотою оновлення 120 Гц. Високу продуктивність роботи забезпечує графічний процесор А73, який підтримує всі формати HDR.  Засновник компанії Xiaomi підкреслив, що телевізори Master TV зможуть запропонувати користувачам ще більш насичену палітру кольорів, якість зображення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.