В Мережу потрапили дані про майбутній бюджетний iPhone SE Plus

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бюджетний смартфон iPhone SE Plus, що наразі знаходиться в стадї розробки, який запланований до запуску на початку наступного року, буде мінімально відрізнятися по продуктивності від iPhone SE 2-го покоління. Як повідомив інсайдер під ніком @MauriQHD, новий смартфон Apple отримає процесор A13 Bionic, такий же, як у iPhone SE (2020).

В Мережу потрапили дані про майбутній бюджетний iPhone SE Plus

Інсайдер підтвердив, що iPhone SE Plus буде випущений в 2021 році. Першим про це заявив авторитетний аналітик Мін-Чі Куо. За словами останнього, новий iPhone SE Plus буде оснащений 5,5 або 6,1-дюймовим екраном з вузькими рамками. В смартфона не буде кнопки «Додому», при цьому підтримки сканера особи Face ID в смартфоні теж не виявиться.

Apple оснастить iPhone SE Plus сканером відбитків пальців Touch ID, який буде вбудований в кнопку включення на бічній грані. Apple застосує таке рішення вперше в своїх мобільних пристроях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як раніше відзначив Куо, iPhone SE Plus повинен буде вийти в першій половині 2021 року. Згідно з сьогоднішнім постом інсайдера @MauriQHD, Apple на поточний момент не визначила точний період запуску пристрою, але розраховує запустити новинку в наступному році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.