Дизайн Google Pixel 5 XL засвітився в мережі до презентації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча Google не поспішає розкривати подробиці про прийдешні смартфони серії Pixel, час від часу в мережі з’являється інформація, пов’язана з майбутніми новинками. Раніше вартість двох «пікселів» була випадково розкрита самим вендором, а недавно завдяки виробнику аксесуарів стали відомі особливості дизайну неанонсованого Pixel 5 XL.

Згідно з опублікованими інсайдерами зображень, однією з відмінних рис гаджета стане характерний «чубчик» на дисплеї для фронтальної камери і допоміжних датчиків. Якщо витік вірна, новинка також обзаведеться сканером відбитків пальців, розміщеним на задній кришці, 3,5-мм роз’ємом для навушників і апаратними кнопками включення / гучності на правій грані корпусу. Модуль основної камери квадратної форми представлений на рендер двома сенсорами і світлодіодним спалахом.

За наявною інформацією, моделі Google Pixel 5 і Pixel 5 XL стануть першими смартфонами бренду, які отримають підтримку мереж 5G. Апаратам приписують процесор Snapdragon 765G замість флагманського Snapdragon 865, що має забезпечити їм порівняно доступну ціну.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зазвичай презентації нових лінійок бренду проводяться щорічно в жовтні, але про дату майбутнього анонса виробник поки не повідомляє.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.