Apple випустить iPhone 12 LTE за $549

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Свіжий звіт інсайдерів свідчить про те, що компанія Apple планує анонсувати одразу 2 моделі iPhone 12, які отримають підтримку 4G. Американський виробник вимушений піти на цей крок, оскільки в багатьох державах ще не має відповідної інфраструктури для запуску 5G. Аналітик Деніел Айвз вважає, що LTE-версія нового Айфону буде коштувати $549. Аналогічна за конфігурацією модель iPhone 12 MAX обійдеться користувачам в $649.

4G-версії отримають рідкокристалічні дисплеї. Вперше про це повідомив відомий інсайдер Джун Чжан ще в грудні 2019 року, він також заявив, що лінійка iPhone 12 буде складатися з 6 моделей. Наразі комерційні назви деяких смартфонів невідомі. Звичайно, що поява LTE-версій зробить нові Айфони більш фінансово доступними, а також забезпечить максимально широкий асортимент для потенційних покупців.

Цікаво, що американський бренд не планує проводити апаратний downgrade. Це означає, що за $549 користувачі отримають датчик глибини LiDAR, а також частоту оновлення екрану «ProMotion» 120 Гц. 5G-смартфон з аналогічними специфікаціями буде коштувати більше $1000.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.