Vivo оголосила про вихід унікального камерофона X50 на глобальний ринок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку червня компанія Vivo представила серію смартфонів X50. Головною фішкою новинок стала наявність вбудованого стабілізатора камери, який дозволяє зробити картинку на 300% більш плавною в порівнянні з традиційною системою оптичної стабілізації. Тепер Vivo оголосила про плани по випуску пристроїв за межами Китаю.

Виробник має намір доставити нові смартфони на прилавки європейських магазинів вже в липні. При цьому Vivo не розкриває ні список країн, ні передбачувану вартість моделей, пообіцявши озвучити цю інформацію найближчим часом. Тому поки до кінця не ясно, чи доберуться унікальні камерофони до нашого ринку.

vivo X50 Pro
vivo X50 Pro

Серія vivo X50 представлена ​​трьома моделями: X50, X50 Pro і X50 Pro +. У всіх трьох апаратах використовується камера з вбудованим стабілізатором. Перші дві моделі відрізняються формою екрану (в Pro-версії він вигнутий) і набором камер. Версія X50 Pro + отримала величезний 50-мегапіксельний сенсор Samsung ISOCELL GN1, флагманський процесор Snapdragon 865 і до 12 ГБ оперативної пам’яті. Всі три смартфона оснащені подекранним сканером відбитків пальців і підтримують безконтактну оплату за NFC.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.