В 2022 році Apple планує випустити бюджетний iPhone SE Plus

В 2022 році Apple планує випустити бюджетний iPhone SE Plus
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Задовго до анонсу бюджетного iPhone SE 2020 року ходили чутки, що може вийти новіша і велика модель недорогого смартфона. І ось ресурс Wcctech повідомляє, що в мережі з’явилося концептуальне зображення і можливі специфікації умовного iPhone SE Plus.

В 2022 році Apple планує випустити бюджетний iPhone SE Plus

Передбачається, що новинка може бути побудована на базі iPhone XR 2018 року, за аналогією з тим, як нинішній SE створили на базі iPhone 8. За даними джерела, Apple може просто використовувати шасі iPhone XR, додати нове «залізо» і продати пристрій за більш низькою ціною, що автоматично забезпечить компанії більш широке охоплення ринку і більше можливостей для конкуренції з Android-пристроями.

Новинка, зрозуміло, поки не підтверджена в Купертіно, однак може бути вельми цікавою. Джерело припускає, що умовний iPhone SE Plus може отримати фірмовий чіпсет A15, який повинен з’явитися в 2021 році, 4 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 і Touch ID в кнопці живлення збоку. При цьому Face ID в ньому не буде.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В цілому, підхід компанії до випуску більш дешевих пристроїв простежується вже давно. І це не тільки iPhone SE другого покоління, але також очікуваний iPad 8, який повинен, за чутками, отримати процесор від того ж iPhone XR, 10-дюймовий екран і цінник в 329 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.