Флагманські смартфони iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max чекає значне оновлення – Росс Янг

Відбудеться значне оновлення флагманських смартфонів iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max - Росс Янг
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний Аналітик компанії DisplaySearch Росс Янг оприлюднив нові дані щодо  майбутніх флагманських смартфонів Apple iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max. Згідно з даними інсайдера, нові смартфони Apple отримають оновлені екрани з підвищеною частотою оновлення кадрів, акумулятори зі збільшеною ємністю, але при цьому стануть тоншими попередніх моделей.

Відбудеться значне оновлення флагманських смартфонів iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max - Росс Янг

iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max будуть оснащені OLED-екранами з частотою оновлення 120 Гц. Смартфони отримають підтримку технології ProMotion, вперше впровадженої компанією Apple в iPad Pro 2017. Джерело підкреслило, що більш дешеві iPhone 12 і iPhone 12 Max будуть оснащені традиційними OLED-екранами з частотою оновлення 60 Гц.

Ємність акумулятора 6,7-дюймового iPhone 12 Pro Max складе 4400 мАг. Для порівняння, iPhone 11 Pro Max оснащений акумулятором ємністю 3969 мАг. Наскільки сильно збільшиться ємність батареї 6,1-дюймового iPhone 12 Pro на поточний момент невідомо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Товщина корпусів iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max буде меншою в порівнянні з попередніми моделями. За словами Янга, товщина корпусу iPhone 12 Pro Max складе 7,4 мм, що на 0,7 мм менше в порівнянні з iPhone 11 Pro Max.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.