Бестселер минулого року Xiaomi Redmi Note 8 Pro впав в ціні на $130

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський техногігант Xiaomi цьогоріч значно поповнив свою серію смартфонів Redmi Note. Якщо не брати до уваги версію Max, яка виключно для індійського ринку, то головна новинка виробника – Redmi Note 9 Pro. Вона замінить на ринку Redmi Note 8 Pro, який після стрімкого падіння ціни почав дорожчати і найімовірніше незабаром перестане продаватися.

У Європі вартість смартфона в топовій модифікації склала близько 315 доларів на старті продажів. За ці гроші він пропонує користувачам 6 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої пам’яті. Українська рекомендована ціна моделі в цій конфігурації на даний момент становить 6 699 тисяч гривень або 250 доларів США.

У магазині DHgate можна купити Xiaomi Redmi Note 8 Pro менш ніж за 185 доларів. Ціна смартфона становить 210 доларів, але з промо-кодом PLPro128G1 доступна знижка в розмірі 27 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що Redmi Note 8 Pro – це один з найпопулярніших телефонів кінця минулого року і початку нинішнього. За вісім місяців з моменту появи на ринку сімейство восьмого покоління розійшлося тиражем 30 млн одиниць. Для порівняння, моделям серії Redmi Note 7 треба було на пару місяців більше, щоб перетнути позначку 30 млн реалізованих пристроїв.

Герой статті отримав 12-нанометровий мобільний процесор MediaTek Helio G90T і акумулятор ємністю 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки. Крім того, це перший в світі смартфон з 64-мегапіксельним модулем в основній камері. Йому компанію склали сенсори на 8 Мп, 2 Мп і 2 Мп, а фронтальна камера має роздільну здатність 20 Мп. Відео можна записувати в 4K UHD з частотою 30 FPS.

На тильній стороні Redmi Note 8 Pro встановлений дактилоскопічний сканер. Спереду розташовується матриця IPS формату FHD +, діагональ якої становить 6,53 дюйма. Під лицьову камеру є краплевидний виріз. В арсенал моделі увійшли адаптери Bluetooth і Wi-Fi, GPS, роз’єм для навушників, слот під microSD, інфрачервоний сенсор і радіоприймач. Відзначимо, що даний смартфон першим в лінійці отримав чіп NFC. Телефон працює на Android 10 з оболонкою MIUI 11 і в цьому році буде його буде оновлено до MIUI 12.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.