Xiaomi Mi Smart Band 5 – глобальна версія Mi Band 5 для України

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нам стало відомо від офіційного джерела, що спортивний браслета Xiaomi Mi Smart Band 5 стане глобальною версією Mi Band 5, а запропонувати він зможе точно такі ж можливості. 

З відмінностей користувачів чекає хіба що тільки упаковка, тому що всі написи на такій будуть англійською мовою, а не на китайській. Міжнародна версія браслета виявиться ідентичною для всіх країн, тобто в Україні, Росії, Європі та інших регіонах світу буде продаватися ідентична версія трекера. Повідомляється, що новинку анонсують на міжнародному ринку вже в наступному місяці, а вже незабаром після його випуску на ринок планується запустити його в продаж, зробивши доступним для покупки всім бажаючим.

Презентація фітнес-трекер Xiaomi Mi Smart Band 5 відбудеться на міжнародному ринку вже в липні 2020 року, і це офіційна інформація. Незабаром після такої цей наручний гаджет топового рівня стане доступний для покупки всім бажаючим, а зробити її можна буде звичайно ж за вищою ціною, ніж в Китаї. Не виключено, що новинка в глобальному вигляді так і зовсім виявиться більш ніж в два рази дорожче, ніж в конфігурації для китайського регіону – це цілком нормальна практика для даного виробника. По частині зовнішнього вигляду і технічного оснащення спортивний браслет Mi Smart Band 5 зовсім ніяк не відрізнятиметься від звичайної моделі Mi Band 5, яка вже незабаром надійде в продаж на полиці китайських магазинів, а вже зараз на території Китаю всі бажаючі можуть оформити на неї попереднє замовлення .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий спортивний браслет оснащений 1,1-дюймовим OLED-екраном кольорового типу, модулем Bluetooth 5.0 LE, акумуляторною батареєю ємністю 135 мАг для забезпечення двох тижнів автономної роботи на одному заряді, а також чіпом NFC для оплати покупок в магазинах і проїзду в транспорті. Втім, не виключено, що в глобальну версію даного трекера на рівні прошивки впровадять підтримку платіжної системи Google Pay і голосового помічника Amazon Alexa, зустріти які в китайській версії Mi Band 5 звичайно ж не вийде, тому що в Китаї дані сервіси попросту недоступні, адже влада країни їх заблокували, щоб тим самим сприяти розвитку місцевих компаній і їх розробок. Швидше за все, коли новий наручний гаджет з’явиться в Україні, продавати його будуть за 1500 – 2000 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.