Нова гарнітура Xiaomi коштуватиме 750 гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка стане справжньою знахідкою для шанувальників активного відпочинку, спорту та бізнесменів. Якщо порівнювати Xiaomi Headset Pro з попередньою моделлю, то виробник значно покращив якість звуку. Bluetooth-гарнітура спроможна пропрацювати до 40 годин в автономному режимі. Офіційна ціна – ¥199 (₴750). Реалізована підтримка технології Bluetooth 5.0.

Збалансована конструкція Xiaomi Bluetooth Headset Pro рівномірно розподіляє вагу пристрою. Опорний елемент виготовлено з еластичного та м’якого дискомфорту. Тому під час використання не буде відчуття дискомфорту чи втоми. Конструкція обертається на 180°. Гарнітура автоматично вмикається, як тільки користувач від’єднує гаджет від зарядного пристрою. Синхронізація зі смартфоном відбувається миттєво.

Xiaomi Bluetooth Headset Pro підтримує інтелектуальну функцію видалення фонового шуму. Якісний звук забезпечує динамік 12 мм з динамічною котушкою.  Виробник значно покращив відтворення низьких частот. Гарнітура вже з’явилася у продажі на китайському ринку. Це означає, що найближчим часом компанія Xiaomi анонсує європейську версію гаджета.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.