Xiaomi представила недорогі Bluetooth-навушники

Сьогодні разом з новою версією фірмової прошивки і смартфоном Mi 10 Youth Edition компанія Xiaomi представила недорогі Bluetooth-навушники – Line Free Bluetooth Headphones.

Це бездротові навушники з кріпленням на шиї. Вони представлені в двох кольорах – чорному і сірому. Їх основною перевагою є низька затримка передачі сигналу. Це досягається завдяки використанню кодека aptX.

Line Free Bluetooth Headphones працюють на чіпсеті Qualcomm QCC5125. Навушників повинно вистачати на 9 годин роботи. Швидка зарядка дозволяє за 10 хвилин зарядити пристрій так, щоб вистачило на 2,5 години прослуховування музики.

Гарнітура важить 6,5 грам, підключається через Bluetooth 5.0 і має кнопки для регулювання гучності та музики. Окрім того, також можеа використовувати кнопки для зміни треків, відхилення чи прийняття дзвінків, повторного набору номерів та для тристоронніх дзвінків.

Гарнітура Mi Bluetooth Headset Youth Edition має нанопокриття, міцне і стійке до вологи та падінь. Мають 4-годинний ресурс акумулятора і працюють в режимі очікування до 80 годин. Вони можуть бути сполучені з двома пристроями одночасно і мають діапазон Bluetooth 10 метрів.

Навушники оцінені в Китаї в 199 юанів (близько 765 гривень за курсом). Чи з’являться вони на українському ринку техніки і коли поки що не повідомляється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.