Технічні характеристики Huawei Enjoy 20 Pro відомі до релізу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei Enjoy Z 5G – це перший смартфон китайського бренду, яким отримав топовий чіпсет Dimensity 800 від компанії MediaTek. Сьогодні інсайдери повідомили, що вендор планує анонсувати ще один смартфон з ідентичним процесором. Комерційна назва новинки вже відома – Enjoy 20 Pro.

Digital Chat Station – це сторінка у соціальних мережах авторитетного технологічного блогера з Китаю. Сьогодні в Weibo з’явився пост про те, що смартфон Huawei Enjoy 20 Pro отримає: потужний центральний процесор MediaTek Dimensity 800, 48-мегапіксельну камеру, а також підтримку швидкої зарядки 22,5 Вт.

Наведені специфікації повністю збігаються з Huawei Enjoy Z 5G, однак деякі технічні характеристики залишаються невідомі. Можливо новинка буде відрізнятися оновленим дизайном. Не слід виключати вірогідність того, що Enjoy 20 Pro – це глобальна версія, нещодавно анонсованого смартфону. Наразі дата презентації новинки невідома, однак інсайдери повідомляють, що китайський виробник також працює над створенням Enjoy 20 Plus. Можливо, обидві моделі дебютують одночасно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.