Найдешевший 5G-смартфон Huawei Enjoy Z представлено офіційно

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Huawei вчора офіційно представила свій найдоступніший смартфон з підтримкою 5G – Enjoy Z 5G.

Реклама

Він же став і першою моделлю компанії на однокристальній платформі MediaTek Dimensity 800. Поки це перший пристрій, але в майбутньому у Huawei буде більше смартфонів на SoC MediaTek середнього і вищого рівня.

Ці платформи виступлять альтернативою своїм же однокристальним системам Kirin, виробництво яких постраждає після введення в дію чергових санкцій США.

Незважаючи на те, що смартфон вийшов недорогим, в ньому застосовується екран з кадровою частотою 90 Гц. Діагональ екрану склала 6,5 дюйми, роздільна здатність – 2400 х 1800 пікселів. Фронтальна камера характеризується роздільною здатністю 16 Мп, в основній камері застосовуються датчики роздільною здатністю 48, 8 і 2 Мп.

Ємність акумуляторної батареї становить 4000 мАг, підтримується і швидка зарядка – потужністю 22,5 Вт.

Найдешевший 5G-смартфон Huawei Enjoy Z представлено офіційно

Особливість конструкції Huawei Enjoy Z 5G полягає в особливому розташуванні антен – вони не перекриваються рукою користувача ні в вертикальному положенні, ні в горизонтальному. За рахунок цього забезпечується стабільність зв’язку 5G.

Найдешевший 5G-смартфон Huawei Enjoy Z представлено офіційно

У моделі три версії. Базова за ті самі $ 240 ( 6 429 гривень) пропонує 6 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ флеш-пам’яті. Варіанти дорожчі – з 6 ГБ або 8 Гб ОП і 128 ГБ флеш-пам’яті, коштують – $ 265 ( близько 7 099 гривень) і $ 310 ( близько 8 305 гривень) відповідно.

Новинка вже доступна для замовлення в Китаї. Наприклад, її можна придбати через відомий онлайн-магазин JD.com. Про плани з випуску Enjoy Z 5G за межами Китаю поки нічого не говориться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: