Перше фото OnePlus Nord за $330

Останні чутки та інсайди свідчать про те, що компанія OnePlus активно готується до презентації нового смартфону. Ще декілька тижнів тому китайські ЗМІ писали, що комерційна назва та технічні характеристики флагману достеменно відомі. Однак сьогодні ситуація кардинально змінилася. Інсайдери впевнені, що OnePlus Z – це робоча назва, а комерційна – OnePlus Nord. На порталі Slashleaks навіть було опубліковано перше фото новинки та фірмової коробки, в якій смартфон з’явиться у продажі.

На коробці логотип Z залишиться. Згідно з попередніми інсайдами, флагман отримає центральний процесор Snapdragon 765 від компанії Qualcomm, а також якісний 6,55-дюймовий Super AMOLED дисплей. Частота оновлення зображення становить 90 Гц. Базова конфігурація OnePlus Nord – 6 ГБ + 128 ГБ. Довготривалу експлуатацію в автономному режимі забезпечить акумулятор на 4300 мАч.

Виробник реалізував підтримку 30-ватного зарядного пристрою. Фото задньої панелі відсутнє, тому робити якісь припущення стосовно кількості об’єктивів в основній камері не має сенсу. Інсайдери повідомляють, що розподільна здатність ключового датчику становить 64 МП. Орієнтовна вартість OnePlus Nord становить $330 (≈₴8800). Виробник всі ці чутки не підтверджує, але й не спростовує. Дата проведення презентації наразі невідома.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.