OnePlus Z зі Snapdragon 765G засвітився в Geekbench

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже досить довго ходять чутки про вихід нового субфлагманського смартфона компанії OnePlus, який повинен вийти під індексом “Z” або “8 Lite”. Цей смартфон зараз з’явився в базі даних бенчмарка Geekbench під кодовим модельним номером AC2003, завдяки чому нам стали відомі додаткові деталі.

Новий доступний смартфон OnePlus зміг набрати 612 балів у одноядерному тесті та 1955 у багатоядерному. Це дало розуміння того, що, як раніше і вважалось, смартфон вийде на субфлагманському чіпсеті Qualcomm Snapdragon 765G. Раніше, нагадаю, ходили чутки про субфлагманський MediaTek Dimensity 800 та флагманський MediaTek Dimensity 1000, але вони, вочевидь, не виправдали себе. Також завдяки бенчмарку нам стало відомо, що девайс буде оснащений 12-ма ГБ оперативної пам’яті та працюватиме на Android 10 з Oxygen OS.

Найцікавішим у моделі OnePlus Z було саме те, що вона дуже тривалий час залишалася в тіні, але схоже на те, що анонс вже близько, оскільки почали з’являтися навіть результати бенчмарків. Раніше з’являлися рендери, які демонстрували нам дизайн майбутнього субфлагмана компанії OnePlus. З останніх витоків інформації нам також стало відомо про те, що смартфон буде оснащений AMOLED-дисплеєм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто також згадати про минулорічну обіцянку компанії OnePlus щодо того, що відтепер у всі їхні смартфони будуть встановлюватися дисплеї з частотою оновлення 90 Гц і вище. Поки що компанія дотримується обіцянки – OnePlus 8 вийшов з 90-герцовим дисплеєм, а OnePlus 8 Pro – зі 120-герцовим. Думаю, очевидно, що OnePlus Z вийде з дисплеєм на 90 Гц, оскільки 120 Гц – поки прерогатива флагманських смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.