Інсайдери опублікували технічні характеристики смартфонів Motorola One Fusion и One Fusion+

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перша інформація про дебют цих смартфонів надійшла від інсайдера Евана Бласса ще в квітні. Сьогодні в мережі з’явилися детальні технічні характеристики One Fusion и One Fusion+, а також інформація про вартість смартфонів Motorola. Польський портал Tebletowo.pl з посиланням на власні джерела повідомляє, що флагманська модель One Fusion+ отримає 6,53-дюймовий дисплей з IPS-матрицею. Виробник відмовився від перфорації екрану, віддавши перевагу висувному механізму фронтальної камери. Це рішення дозволило зберегти корисну площу екрану. Розподільна здатність дисплею – 2340х1080.

Продуктивність роботи смартфона забезпечує центральний процесор Snapdragon 730. Ця модель буде представлена у продажі в двох конфігураціях – 4 ГБ + 64 ГБ та 6 ГБ + 128 ГБ. Ємність батареї становить 5000 мАг. На задній панелі знаходиться квадрокамера. Розподільна здатність ключового об’єктиву – 64 МП. В центральній частині розташовано сканер відбитків пальців з фірмовим логотипом компанії.

Базова модель Motorola One Fusion – це фінансово доступний смартфон з 6,52-дюймовим екраном та розподільною здатністю 1600х720. Високу швидкість роботи забезпечує чіпсет Snapdragon 710. Розподільна здатність фронтальної камери – 8 МП, а основного датчика квадрокамери – 48 МП. Ціна Motorola One Fusion+ стартує з позначки $356 (≈₴9500). Вартість базової моделі наразі невідома.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.