У Мережу витекла інформація про новий смартфон Motorola One Fusion

У квітні стало відомо, що Motorola представить два нових смартфони в кінці другого кварталу 2020 року, що отримали назву One Fusion і One Fusion +.

YouTube-канал Device Report оприлюднив ключові характеристики і дату випуску One Fusion +. У самій Motorola ще нічого не розповідали про новинку.

Гаджет буде працювати на базі Snapdragon 730 SoC, що суперечить минулорічному витоку про те, що пристрій отримає чіпсет Snapdragon 675. One Fusion + оснастять 6,5-дюймовим дисплеєм 1080p, Android 10 і батареєю ємністю 5 000 мАг. Повідомляється, що One Fusion + вийде в червні 2020 року, але точну дату не розкривають.

На задній панелі смартфона встановлено чотири камери з головною 64-мегапіксельною камерою. Також там присутній сканер відбитків пальців з портом USB-C і роз’єм для навушників 3,5 мм.

https://twitter.com/Trending_Tech__/status/1264155510078672896?s=20

При більш уважному розгляді зображення пристрою можна спостерігати, що на дисплеї смартфона немає виїмки селфі-камери. Це означає, що вона, ймовірно, буде встановлена на висувному механізмі.

Іншими деталями, які можна розрізнити по зображенню, є кнопка живлення і регулятор гучності, розташований на правій стороні смартфона. До них приєднується додаткова кнопка, призначення якої невідомо.

З чуток, Motorola One Fusion + поставляється з 4/6 ГБ оперативної пам’яті, 64/128 ГБ і має два кольорових варіанти – Cloud і SugarFrost. Швидше за все, користувачі дізнаються більше про Motorola One Fusion і One Fusion + в найближчі тижні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.