Опубліковані перші результати оглядів флагманського Sony Xperia 1 Mark II

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У виданні Wired опубліковані перші результати оглядів флагманського Sony Xperia 1 Mark II. Цей смартфон буде продаватися в Україні теж.

Автор на Wired зазначає , що до моделі Xperia 1 II потрібно придивитися тим людям, які найбільше в смартфонах цінують камери. Такий висновок недивний – сама Sony просуває пристрій як аналог професійним фотоапаратам. Любителі зможуть самі налаштувати камеру смартфона, щоб зробити кращі знімки.

Камера, до речі, включає в себе три модулі з датчиками зображення на 12 Мп: один основний з великим сенсором, інший з ультраширококутною оптикою, а третій – для зуму. Автор Wired назвав дану систему камер найбільш вдалою з часів Google Pixel 4. У деяких випадках Xperia 1 II навіть перевершує цей смартфон. Несперт порадив використовувати встановлений додаток Sony Photography Pro, щоб уникнути деяких проблем зі знімками.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автору також сподобалося, як Xperia 1 II «сидить» в руці. Він похвалив 4K HDR OLED-екран смартфона. Єдина скарга на дисплей – він досить тьмяний при сонячному освітленні. Акумулятора на 4000 мАг вистачало на день роботи з пристроєм.

В цілому, автор оцінив Xperia 1 II на 8 балів з 10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.