Експерти виявили незвичайну властивість фронтальної камери Samsung Galaxy Z Flip

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після свого дебюту в лютому 2020-го року розкладачка Samsung Galaxy Z Flip засвітилася в ряді оглядів і тестів, включаючи оцінку якості зйомки в DxOMark. Слідом за перевіркою можливостей основної камери гаджета експерти лабораторії проаналізували роботу його фронтального модуля – і прийшли до несподіваного висновку.

Селфі-камера апарату представлена ​​одним датчиком з розміром пікселя 1,2 мкм і роздільною здатністю 10 Мп. Його об’єктив має діафрагму f / 2.4 з еквівалентною фокусною відстанню 26 мм. Що стосується відео, модуль забезпечує можливість запису 4K-роликів на швидкості 30 кадрів в секунду.

Згідно з оцінкою експертів, фронталки смартфона добре проявляє себе при яскравому освітленні – як на вулиці, так і всередині будівель. При цьому камера може похвалитися точною експозицією, широким динамічним діапазоном і насиченим кольором отриманих зображень.

Краща деталізація була відзначена на фотографіях, виконаних на відстані близько 55 см – з його збільшенням падає різкість при зйомці групових селфі. На знімках ж, зроблених занадто близько, спостерігається зміщення фокусу. До мінусів фахівці також віднесли проблеми балансу білого, що впливають на тон шкіри і присутність артефактів під час кадрування знімка.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За заявою DxOMark, фронтальна камера пристрою працює значно краще при зйомці відео, ніж в фоторежимі. У лабораторії відзначили ефективну стабілізацію, гарну передачу кольору і точну експозицію – модуль немов «заточений» на використання в якості відеокамери. З недоліків були відзначені шуми при поганій освітленості, а в деяких роликах спостерігалися проблеми з балансом білого в приміщенні.

Підсумкова оцінка фронтальної камери Samsung Galaxy Z Flip склала 83 бали – розкладачка зайняла двадцяте місце у зведеному рейтингу селфіфонов за версією DxOMark.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.