Новий флагманський смартфон Honor Play 4 Pro розсекречений напередодні анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серія Honor Play4, яка включає в себе як мінімум два пристрої, Honor Play 4 5G і Play 4 Pro 5G, повинна бути офіційно представлена ​​на цьому тижні в середу. При цьому смартфон Honor Play4 Pro з модельним номером TNNH-AN00 вже був сертифікований китайським регулятором TENAA? який опублікував основні характеристики пристрою.

Honor Play4 Pro оснащений 6,57-дюймовим IPS-дисплеєм, який отримав овальний виріз для двох фронтальних камер з датчиками зображення роздільною здатністю 32 і 8 Мп. Смартфон побудований на базі флагманської однокристальної системи Kirin 990 з модемом 5G.

Ємність акумулятора Honor Play4 Pro 4200 мА • год. Раніше смартфон був помічений в базі даних 3C, яка підтвердив, що він буде поставлятися з швидким зарядним пристроєм потужністю 40 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У базі даних TENAA не вказано обсяг оперативної і флеш-пам’яті пристрою. Відомо, що дактилоскопічний датчик буде розташовуватися на правій панелі смартфона. Крім того, смартфон отримав тільки роз’єм USB, стандартного 3,5-мм роз’єму для навушників у нього немає.

Ціна пристрою складе близько 420 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.